Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Om att fundera på mattor eller klick-golv

Ryktet säger att golvet på vår nedervåning i nästa lägenhet kommer vara kallt, så vi måste börja fundera lite på hur vi ska lösa det. Barnen kommer såklart få ha tofflor på sig, men mattor lär behövas och det är ju lite av en bristvara idag i det här hemmet. I alla fall om vi ska prata både snygga och funktionella mattor av rätt storlek.

ikea_mattaMen så när vi var på Ikea sist fick jag faktiskt syn på den här läckerbiten, eftersom den är så pass stor (135X195) passar den bra för barnen att ha i sovrummet, i det som ska bli lekrummet får vår härliga matta från Micki flytta med. Sen var det ju den där långa, långa hallen som vi troligtvis också måste hitta en lösning till. För 40 kvadratmeter klick-golv är väl kanske lite väl dyrt att slänga in i en hyresrätt kanske. Eller inte. Fast det kräver ju lite att man vet hur man lägger golv med. Det vet ju inte vi. Familjen tummen mitt i handen.

5 reaktioner på ”Om att fundera på mattor eller klick-golv

  1. Fördel med klickgolv är att du kan plocka upp det och ta med till nästa boende, eller sälja på blocket. Min syster la in klickgolv i sitt studentrum (där pratar vi VERKLIGEN att kasta pärlor åt svin ;)) och när hon flyttade så sålde hon det till nästa person, annars hade hon tänkt sälja det på blocket. 40 kvm kan ni ju dessutom göra rätt mycket med, om det behövs i något rum vid nästa flytt.

      1. Vi köpte på Byggmax, andra sortering vilket innebär att det är lite mer kvistar i och så. billigare. Jag tycker det är snyggare. Win win!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *