Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Nedräkning – 50 dagar kvar

2013-07-09_mer_thailand (88 av 189)Tiden bara rusar iväg just nu, jag vet inte hur jag ska kunna stanna upp den. Hur vi ska ha tid att vara här utan att känna att vi inte hinner med. För det gör vi faktiskt inte just nu, men det är ju också det som är det lite fina i våren, att den springer med våldsamma steg rakt in i våra liv och tar över ungefär allt. Ger den där lilla extra gnuttan som man så gärna ändå vill ha. Kvaliteten.

Idag har vi femtio dagar kvar till avresa och på listan över saker att fixa står följande kvar:

 • Pass åt mig och A (bokad tid 30/4 för det)
 • Visum (skall ta bilder i helgen och lämnas in till ambassaden när nya pass är klara)
 • Spruta Twinrix (bara jag?)
 • Resevagn åt Lillasystern
 • Solskyddsfaktor en masse (lika bra att ha med hemifrån – inte billigare där)!
 • Hotell för första 4 nätterna på Koh Samui
 • Crocs åt barnen, flipflops åt mamman (E har grymma kvar)
 • Ev sån grym beppehatt åt Lillasystern som på bilden

Vet ni? Det känns ganska skönt det där, att vi inte har någon enorm lista ändå. Inte så himla många måsten. Mest är det packningen sen, den som ska hållas light och istället använda tvätteriorna mer (herregud ja). Min och Lilla As sommargarderober kan behöva översyn dock, mina lår har visst växt och den där saken skjuter iväg på höjden. Men själva semestergrejerna alltså, så himla coolt.

Om jag däremot fått klartecken från jobbet på själva ledigheten än? Icke sa nicke. 

One thought on “Nedräkning – 50 dagar kvar

 1. Alltså jag dör! Så jädrans söt hon va i sin turkosblåa klänning ! Dom underbart tjocka små bebisbenen och söta lilla tjockishanden. Alltså så söt. Påminner så galet mycket om min lilla pandaunge, fast min är mörk. =) Tiden går för fort, nu är dom snart 3 och 4 år.

  Hoppas allt går bra med pass och packning och allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *