Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Nedräkning: 40 dagar kvar

Snart är det bara den där magiska månaden kvar, den som man förväntar sig ska dröja i all evighet och sen ska vi åka. Iväg. Länge. Enorm längtan just nu, vi har klarat oss igenom en lång och tung vinter med det här framför ögonen. Snart är vi på målsträckan. I onsdags var jag och Lilla A och fixade våra pass hos polisen, dessa behöver vi nämligen få till nu ganska fort eftersom vi sedan måste ordna med alla dokument som krävs för att hämta ut visum. 39 dagar i landet kräver nämligen det, men visade sig vara ekonomiskt fördelaktigt för oss än att ta flyget inom de 30 som är öppna.

2013-06-19 (47 av 92)Vi har också tagit oss i kragen och bokat upp våra allra första nätter, då vi (trots de ursprungliga beskeden att det inte gick) på Hutcha Resort i Mae Nam. Dels för att vi kommer fram på en torsdag och väldigt gärna vill vara med på deras mysiga marknadskväll, dels för att vi ändå uppskattade den stranden något enormt. Tänker att det är en lagom lugn och skön start, för vi lär nog vara lite ur gängorna när vi kommer ner. Lagom till Ida med familj ansluter så flyttar vi oss bara en liten kort bit längre bort på stranden (på gränsen mellan Mae Nam och Bo Phut) till Escape Beach Resort. Omväxling förnöjer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *