Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Mot ljusa tider!

Det är redan första mars (vart tog tiden vägen?!) och utanför är det ganska ljust trots att det är mulet. I love it. Idag är första dagen i vår #bravalnyavanor utmaning och jag gör mitt bästa, men tack vare en viss kraschad mage igår kväll och överkänslighet mot vissa saker så gör jag en light-variant idag med Paulúns supermüsli (äpple och kanel) samt ett glas vatten. Mina barn har naturligtvis bestämt sig för att äta precis samma sak, rapporterar om att det var gott med äpple och såna där goda frön samtidigt som de tar sin andra portion. Igår i affären valde de mörkt bröd att handla hem, så det är knappast barnen i den här familjen som är det dåliga inflytandet.

2014-02-25 (5 av 6)

Och ja, vi behöver byta gardiner också – tackar som frågar…

Idag tänkte jag dra till med en storstädning av lägenheten. För trots att det känns som att vi inte gör något annat än att plockar hela tiden så ser det ut som ett evigt kaos. Just nu har vi så mycket planerat hela tiden att just städning lite får ryka på foten. Tvättkorgen betas av, golv ska städas och skräp ska flyttas. Energin växer bara jag tänker på det. Inte nog med det så väntar riktigt härliga planer för ikväll!

Nu, in i dimman! Ha en underbar lördag allesammans! 

En reaktion på ”Mot ljusa tider!

  1. Alltså, gah, påminn mig inte. Har städat i tre timmar redan idag men vi blir ju aldrig klaaara! Och 16 ska vi infinna oss på bröllop på andra sidan stan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *