Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Livet på landet.

Tänk er Dogge och ”Det är vackert väder”! Så har det varit här idag. Visserligen ändå kallt och lite blåsigt, men ändå är det lite rosiga kinder på ungarna och trötta huvuden på föräldrarna. Jag hann med en del frisk luft trots jobb, äta lunch ute och även sitta i solen i sisådär 30 sekunder. Mer blir det inte med barn som vill ha uppmärksamhet ungefär hela tiden.

20130503-223726.jpg

20130503-223750.jpg

Till lunch förresten åt vi kyckling i ugn med marinad av citron och lakrits (Kronfågel). Lite spännande och inte alls så läskigt som den där sambon trodde på förhand.

Nu ligger jobbdatorn nerpackad för helgen och jag har slängt upp fötterna i soffan. Imorgon är det bryggdag i området, då är säsongen för alla båtägare officiellt igång. Mysigt! Vågar man hoppas på en ny mysig vårdag?

En reaktion på ”Livet på landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *