Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Livet på landet – den otrevliga versionen.

20130504-131041.jpg

Morgonens underbara upptäckt. En vidrig liten fästing. Årets första, kanske kan man hoppas att det också var den sista? Nu kliar det i hela kroppen på mig kan jag lova. Blä, blä, blä.

Nästa år blir det TBE vaccinering för den här familjen.

5 reaktioner på ”Livet på landet – den otrevliga versionen.

    1. Man ska helst vaccinera sig innan säsongen drar igång (mars/april) så vi är dels lite sent ute och dessutom måste ungarna ha twinrix inför Thailand. Jag är lite sådär att jag helst inte ger dem hur många sprutor som helst ju…

  1. Burrr! Skulle vaccinerat oss direkt om vi bodde på östkusten! Och även på öarna här tror jag att det finns en och annan…

    1. Vi missade ju vaccinationstiden för att vi inte tänkte så långt. Har aldrig haft några problem med just fästingar och nu har vi plockat en på både E och mig själv. Min första i livet. Vidrigt var bara förnamnet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *