Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Jag hoppar av!

vårruset

Det är så himla trist det här att jag verkar ägnat större delen av våren åt att varit sjuk/hängig eller pollenförstörd. Gymmet? Känner jag igen det ordet? Kanske var det dessutom min helt galet braiga löprunda som drog igång den här monsterförkylningen. Mitt PT-online program överlevde i alla fall nästan fem veckor.

Kanske är motionen som är dålig för mig? Nej, självklart inte. Snarare så att jag är duktig på att ta ut mig och därmed blir infektions/viruskänslig kan jag tro. Fast den här pollensäsongen kan ju bara få ta och avgå akut! Jag tänkte faktiskt dela med mig av lite tankar och funderingar kring träning på semestern så småningom eftersom det snart är dags. Hur jag tänker. För jag hade inte planerat att bara sitta på en solstol i fyra veckor. Hur skönt det än låter.

Dagens absolut tråkigaste besked är att jag äntligen beslutat mig på riktigt. Vårruset kommer inte att bli av för min del. Hade ändå en förhoppning om att kanske orka åka in och gå varvet runt, för gemenskapen och picknick korgen. Men nej, det är nog närmare ett läkarbesök än ett femkilometerslopp i den här kroppen.

Så känner ni någon som vill starta i Vårruset imorgon tisdag den 28 i Stockholm så hör av er! 

 

7 reaktioner på ”Jag hoppar av!

 1. Man gör det ju för sin egen skull och känner man att man inte är i topp så gör man ju rätt att hoppa av . Du kommer ha chansen att göra ett vårrus flera år :)

  Kram

 2. Haha, nej, sitta på en solstol med två småbarn låter väldigt lite som min erfarenhet i alla fall :D. Den är mer såhär: smörja barn, ge mellanmål till barn, passa barn från att ramla i pool, ge lunch till barn, söva barn (inomhus), vänta inne tills värsta soltimmarna är över, smörja barn, ta barn till strand, duscha bort sand från barn, äta middag ute med barn, skölja av myggmedel från barn, söva barn. I fyrtio graders värme. Träna? Nja… Men så tränar jag inte hemma av heller, trots att jag slipper smörja barnen här ;).

  Tänk vad när det är nu- snart är ni där! :)

  1. Genast undrar jag vad ni har för myggmedel då? Jag har aldrig hittat något som är rekommenderat för barn under 3 inser jag (vilket innebar att stackars A såg ut som en vattkoppsunge när vi skulle flyga hem från Thailand sist).
   Nu ska vi ju ha hjälpmedel till det här med smörjandet i form av dessa Smartsun-armband, så jag hoppas vi inte smörjer för lite i alla fall! Men båda kommer få ha puffar på armarna, så poolen behöver jag inte vara rädd för i alla fall. Söva inomhus? Njae, det beror såklart på hur varmt det är ute. Men en svalkande bris i skuggan i vagnen brukar funka bättre för mina ungar (för de vill nog sova bägge två). Hoppet nu står till att den där minsta plötsligt inser ipadens storhet. För där är hon inte än. Haha.

   Och några 40 grader tror jag inte på. Men i så fall så behövs det ju inte mycket för att räknas som träning i alla fall.. 😉

  1. Nej, inget lopp sprunget här.. :) Bara en vanlig runda på 5 kilometer i förra veckan som säkert var den som gjorde mig sjuk när jag tog ut mig så! 😉

 3. Så tråkigt för dig att du varit så krasslig. Men.. det kommer fler lopp och jag tycker du är klok som hoppar av istället för att köra på ”bara för att”!

  Massa krams!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *