Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Haad Salad, Koh Phangan.

2013-06-28 (51 av 51) 2013-06-28 (49 av 51)  2013-06-28 (47 av 51)2013-06-28 (41 av 51)

Imorgon är våra dagar på Haad Salad och Koh Phangan slut. För den här gången, för första gången på resan har vi ändå hittat en plats dit jag känner att vi utan tvekan skulle återvända. Salad Beach Resort är ingen femstjärnig resort, men det är mysigt, prisvärt och otroligt barnvänligt. Enda minuset hitills är frukosten, den har gjort att jag för första gången på flera veckor ätit gluten och därmed svällt upp som en ballong.

Men om vi bortser från den lilla petitessen i sammanhanget så har vi haft det underbart här. Egentligen var tanken att vända ut till Koh Tao, ta de sista nätterna där innan vi körde vidare till Surat Thani, Bangkok via Peking och slutligen hem till Stockholm. Men så kom väderprognoserna med stormvarning. Som idag när himlen gick från klarblå till becksvart på två minuter, när vi illa kvickt kallades in under tak för att man blev rädd för fallande kokosnötter. Då ger inte jag mig ännu längre ut på vattnet. Hur säker än båten är. Jag tycker om land under mina fötter.

Så imorgon bitti är det vi som packar ihop våra väskor, tar Seatran tillbaka till Koh Samui och istället checkar in på Buddy Oriental i utkanten av Lamai. Med en rejäl reskassa fortfarande tillgänglig tänkte vi försöka oss på lite utflykter nu sista dagarna, sen är det dags för shopping i Bangkok. En ny resväska är ett måste, för min går inte längre att låsa. Oops.

Ni därhemma passar väl på att vara med och tävla om en middag för två på Koh Phangan? Allt du behöver göra är att gilla deras facebooksida och lämna en kommentar med din favoritsmak från Thailand. Tävlingen hittar du HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *