Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

En skymt av Side

2013-09-20 (10 av 22) 2013-09-20 (11 av 22)

 

Ser ni ljuset på bilderna? Hade jag haft sånt ljus att arbeta med året om hade jag nog snart varit mästerfotograf. Inbillar jag mig. Älskar det  för det är så himla vackert och levande. Bilderna är tagna häromdagen när vi gjorde en utflykt in till Side.

Jag hade haft planer på att åka dit ytterligare en gång, men trots att vi inte tagit ut svängarna så är den lilla fröken trött och en semester blir bara så bra den kan på barnens villkor – så vår sista dag siktar vi på aktiviteter som gynnar henne. Shopping är tyvärr inte en av dem (även om nu jag mest ville insupa atmosfären). Istället laddar vi tydligen för Lollos födelsedagskalas och baklänges middag med miniklubben. Själv tänkte jag passa på att se om några sista fräknar hade lust att sätta sig på min näsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *