Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

En natt på Statt.

2013-08-03 (1 av 1)Efter en dag med fullt rull, där vi hängt på Lögarängsbadet med resten av Västerås barnfamiljer, brottats med övertrött ettåring, åkt Västerås upp och ner för att titta på boendeområden och avnjutit över förväntan god middag på Bellman här bredvid hotellet på torget sitter nu jag i en fåtölj och försöker hålla mig från att somna. Det här kan också gå historien som den längsta meningen bloggen någonsin skådat.

En helt underbar sommardag, med funderingar och tankar kring boende och livet. Allt kommer att ordna sig. Det har en tendens att göra det, vi måste bara se i vilken riktning vi dras. Imorgon väntar besök hos barnens gammelfarmor och gammelfarfar. Hoppas bara att Lillasystern kan hålla sina fingrar i styr då. Men innan dess – hotellfrukost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *