Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Darrande stämma.

bild (39)

Jag hade nog egentligen bara tänkt åka in för att klara av det där samtalet med vår support desk.

Fast det samtalet blev till flera och timmarna rullade. Sen insåg jag att det ju faktiskt är ganska skönt här när man varit hemma några dagar. Lugnt och skönt. Tyst. Förresten trodde den stackars killen/grabben/gubben/karln på vår support att jag grät. Jag märkte på honom att han kände sig mer och mer otillfreds med situationen. För mig stockade sig fler och fler ord, till slut var det bara enstaka vokaler här och där som gick igenom. Med tanke på min tillhörande hosta så borde han ju förstått att det kanske inte var så att jag höll på att gå sönder för att jag låst mig själv ute från datorn. Men vad vet jag?

Min röst är alltså obefintlig, niagarafallet är på besök och jag är fortfarande dyngförkyld. Men trots det är jag på strålande humör, så vi hoppas det håller i sig! 

2 reaktioner på ”Darrande stämma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *