Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Bokmalen: Boktips inför resan?

Det börjar bli dags att samla på sig litteratur inför semestern, min tanke är att i alla fall hinna läsa igenom fem eller sex böcker under lika många veckors semester. Hur det kommer bli i slutändan får vi nog se, det kan vara så att jag i slutändan prioriterar annorlunda och att barnen inte vill leka själva.

Bridget-Jones_Mad-About-The-Boy

Jag har en enda jag-måste-läsa-titel på min lista inför resan och det är Helen Fieldings uppföljare på Bridget Jones – nämligen boken som hon kallar About the Boy. Den har ännu inte utkommit på svenska i pocketformat, så vi kör den på orginalspråk. Det var faktiskt så att jag helt missat att denna ens fanns om det inte vore för att Towe tipsade om den nyligen.

Har du några bra och läsvärda boktips inför semestern?

2 thoughts on “Bokmalen: Boktips inför resan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *