Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Bästa julfilmerna

Det allra bästa med julen (och all snö) måste ju ändå vara de übermysiga fimerna som brukar kunna visas på tv (eller dvd) runt den här tiden på året. Jag minns specifikt när man var mindre och kunde ligga hela dagen och bara titta på Tv3 eller Tv4 hela dagarna på lovet (speciellt bra i övre tonåren när man var eh.. lite trött). Inte nog med alla de här favoriterna, jag kan ju gärna titta på gamla klassiker rätt många gånger – otroliga stämningshöjare!

holiday

The Holiday för att den där lilla stugan mitt ute i ingenstans i den brittiska landsorten med den snygge brodern som bara trillar in är så vansinnigt charmig och för snön. Snön. Halva filmen är uppbyggd på snön. Love Actually för att den är mysig, brittisk och knasig. Inte ett dugg tack vare Hugh Grant. Helt på egen hand. Och för snö. The Family Man för att Téa Leone är briljant, för att Nicholas Cage sällan spelat roller jag vill se. Och för snön. Snön. About a boy faktiskt på grund av Hugh Grant, för att den är fin och för att den är så typisk brittisk. Home Alone för att det är en grym klassiker, trots att den har många år på nacken och att pojken tappat all sin charm sen dess. E vill flika in här att han tycker minsann att Die Hard är den bästa julfilmen. Jag tycker han har fel.

Vilken är din bästa julfilm?

One thought on “Bästa julfilmerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *