Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Annons

Äntligen overallväder!

Igår låg det äntligen ett litet lager med snö på marken igen, en utmärkt ursäkt för att få ta på Lilla A overallen en sväng.

Jag är en antingen vintermänniska eller sommarmänniska. De här månaderna som liksom fastnar lite mittemellan har jag inte så mycket nytta av, utan när nya vinterkläder är inköpta vill jag såklart börja använda dem på en gång. Det är inte bara barn som har dåligt tålamod! 😉

Själv har jag såklart inte köpt några nya vinterkläder, så de blir svåra att slänga på sig – men ibland får man leva genom andra.

Det var absolut inte meningen att det skulle bli en rosa overall, vi hade många andra alternativ och min absoluta  favorit var länge Polarns röda overall, men när vi väl kom dit i affären och testade den så såg A ut som en ballong i en overall som expediten tyckte var för liten. Vi provade diverse overaller på en stackars överhettad liten A, men ingen satt riktigt som vi ville. Det vill säga, alla var ballongmodeller (babymodeller). Inne på Stadium fick vi sen syn på den här, trots att vi testat stl 80 från Didriksons tidigare och insett att hon drunknade i dem så ville jag ge det ett försök.

Och tänka sig! Visst är overallen för stor, rejält för stor till och med, men den är av rätt typ av modell (inte ballong) som gör att det inte stör henne nämnvärt. Jag är ruggigt supernöjd med mitt köp och har vi riktig tur och overallen håller sig så är det inte alls omöjligt att denna räcker även en bra bit in på nästa vinter!

Är den inte läcker?

0 reaktioner på ”Äntligen overallväder!

 1. Overallen är jättefin! På ett sätt är det lite tråkigt för plånboken när barnen växer och ska ha nya vinterkläder varje år, men egentligen tycker jag det är riktigt kul! Funderar redan på vilka ytterkläder Liam ska nästa vinter :)

  Sv: Kläder från Pippi är en av mina favoriter! Både söta och billiga plagg :)

 2. hej jag har köpen en sådan till min dotter fick ett riktigt bra pris , måste bara fråga vad du tycker om overallen håller den måttet ? min dotter är 10 månader nu och jag har köpt i st 80 fast en svart.

  1. Hej!

   Jag älskade den! Eller ja, jag ÄLSKAR den. Trots att vi använde den hela förra säsongen så ser den fortfarande ny ut och vi kommer förmodligen att kunna använda den även större delar av denna säsong!
   Gissar dock på att den kanske är i största laget åt din dotter om hon inte är väldigt, väldigt lång. Stl 80 för Didriksons motsvarar ju 86/92.
   Om inte annat tror jag att den är perfekt till nästa vinter och fynd gillas! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons