Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Ännu en dag vid poolen

2013-09-18 (13 av 18) 2013-09-18 (14 av 18) 2013-09-18 (15 av 18) 2013-09-18 (16 av 18)

Idag har känts som varmaste dagen hittills med knappt några vindar alls som svalka kring poolområdet. Istället för att fastna i den där boken (som jag övergett och tagit upp igen) så har jag roat mig med att lyssna in på andra familjers samtal. Vissa är sådär skönt avslappnade och allmänt härliga och vissa inser man snarare skulle behöva semester från varandra. Säga vad man vill, men jag börjar sakna lite vuxna att konversera med (nätet räknas inte) och använder därför andra som underhållning. I alla fall under den dryga timmen som Lilla A var iväg på miniklubben och lekte indian. Sjukt fina var de såklart.

Efter en något kortare eftermiddag än vanligt drog vi iväg in till Side för lite shopping, men det får ni höra mer om en annan dag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *