Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Alla är fotografer

alla_ar_fotografer2

Alla är fotografer

Har ni sett serien på SVTplay om Henrik Schyffert och Johan Rheborg som skickar ut varandra på olika fotouppdrag? Genom att ta sig nära det verkliga livet vill man på så sätt lära sig hur man använder kameran på ett bättre sätt. Jag tycker det är så otroligt intressant, för precis som deras intre säger – idag tas enorma mängder bilder, men ingen verkar bli bättre på att fota. Vissa har ju enorm potential och en kreativ ådra som kanske gör själva fotoskapandet till en enklare process, men för oss vanliga dödliga verkar det svårt att avsevärt förbättra oss. Jag följer serien nu med spänning för att se om jag kan snappa upp några vettiga tips, för jag vill ju kunna ta snygga bilder.

2 thoughts on “Alla är fotografer

  1. Jag älskar dina foton! Tycker du är otroligt duktig på att fotografera! Du har en personlig stil i dina foton, så jag håller med om att alla är fotografer, men de finns dom som har de villa extra, och de har du!

    Och jag älskar också pogrammet!

    1. Oj, tack! Jag tycker ju själv inte att jag är så speciellt duktig, men det har nog med att jag har ganska höga krav på mina prestationer (suck) och därför sällan är nöjd. Alla andra tar ju så snygga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *