En till Allt för föräldrar webbplats

Rädsla kring Corona

För oss är det mycket som händer. Det är det ju såklart för alla. Klasser bokas av, våra event flyttas fram, vi funderar mycket kring våra retreats. Går dom att ha eller är det inte läge just nu? När blir det läge?

Det påverkar oss såklart mycket. Och er, alla.

Jag kan inte hjälpa att tänka på huruvida det kanske finns något litet ljus i detta ändå. Att det kanske finns en poäng med ett lugnare tempo. Att det som händer när vi behöver samlas, vila, tänka om och hitta nya vägar kanske är exakt det vi behöver?

Jag spenderar kanske inte MER tid med yoga och meditation, men den tid jag spenderar känns lugnare, värdefull och dyrbar.

Vi fortätter dock med några av våra yogaklasser – dom mindre, där vi kan ha få människor, och där vi arbetar i en miljö fylld av respekt och hänsyn. Så hos oss idag – på InBloom, så kan ni yoga med oss. Vi följer alla riktlinjer och kommer inte göra fysiska justeringar. Men kom, yoga och meditera med oss.

191031_rynefelt_105

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *