En till Allt för föräldrar webbplats

Sheila

Det är svårt det där med att säga vem man är. Var börjar man?

Sheila heter jag. Jag är 30 år gammal och har två minimänniskor på 7 och 5.5år hemma, och en man som heter Rasmus. Vi bor på Kungsholmen i Stockholm, vilket jag älskar i veckorna men får lite panik av på helgerna. Så då åker vi till Norrtälje, vilket känns som en lättnadensuck ungefär varje helg. Jag älskar nämligen att vara ute, att gå i skogen, kunna se vatten och såklart kunna skicka ut barnen att leka i trädgården när jag står med min kopp kaffe.

Jag har en bakgrund i media och har varit, eller kanske är, SocialaMediestrateg och influencer marketing specialist, men jag brukar säga att jag jobbar med att sätta ihop människor och företag.  Däremot är inte det jag fyller mina dagar med idag, för jag kom på i våras, efter mycket om och men, för att bli min egen. Så idag jobbar jag med att göra saker som gör mig glad, varje dag. Det låter kanske lite drömigt och otydligt, och det är det ibland, men ibland är det väldigt tydligt. Jag jobbar med mina sociala kanaler – mitt och Magnus bolag, där vi tillsammans får in yoga och meditation i olika sammanhang. Det är alltifrån veckoklasser till retreats och andra kreativa upplägg som tex vår klass för Esprit i helgen! Jag älskar att vi gör så blandade saker, och att vi inte riktigt vet var vi kommer landa.

200108_289

Hur hamnade jag här och hur kom det sig att jag bytt bana helt i livet. För det har jag verkligen, vilket ni såklart inte kan veta. Jag kan nog skriva hur mycket om det som helst. Men för att göra en lång historia hyfsat kort så var det så att det som började som ett nödvändigt måste – att börja yoga/träna något efter förlossning – blev en total förälskelse. Det började med att jag gav yogan typ 2 timmar i veckan, och sen så bara eskalerade det. Idag är det bland det bästa jag vet, det har förändrat mitt liv och upptar mycket av min tid. Till min stora glädje! Så när jag insåg för några månader sen att mitt liv, som förövrigt gick väldigt fort, inte var hållbart, och att jag inte alls levde på det sätt jag önskade, så valde jag att byta spår. Göra om. Så, där är jag nu. Lite trevande ibland, men otroligt tacksam och glad.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *