Ord och bild med glimtar från livets berg och dalbana

Annons

Lite funderingar på insidan 


Så har det gått tre veckor med vår lilla stjärna. En månad tillsammans. Men imorgon är det dags för verkligheten. Sambon ska börja jobba. Och jag ska vara hemma. På något sätt smyger den sig in. Rädslan. För vad kan man fundera på. Det är att jag ska bli dum i huvudet för jag är van vid stimulans, vid att få det sociala samspelet på jobbet, få kunskap och använda kunskap. Kanske hittar jag mitt kall i livet medan jag går här hemma. Eller så blir jag knäpp. De kanske hade varit annorlunda om jag haft föräldrarlediga vänner. Eller ett stort socialt nätverk. De går och lära känna nya personer. Men vill jag det? Är jag nu intresserad av bekanta där den gemensamma nämnaren är barn?  Jag har under året förlorat en del vänner. Är jag redo för att hitta nya? Eller vad vill jag? 

Helt enkelt vad gör detta nya med mig? 

Och har ni tips o råd dela gärna med er!

Annons

Inspiration 

Nu kroppen börjar bli mer o mer som vanligt så återuppkommer mitt intresse för mode. Och nu när jag går hemma så kommer nog min garderob bli mer Diana privat än innan där jag ändå tänkt mycket på passande kläder för jobbet för det är ju trots allt där jag tillbringat mycket av min tid. 


Trasiga jeans är min hang up just nu. Någonstans symboliserar de för mig att man lever. Livet just nu. 

Annons

Snart en ny vardag

På måndag börjar en ny vardag då K går tillbaka till jobbet och jag o Stella blir ensamma. Efter nästan en månad hemma tillsammans så ska vi till denna vardag. Känns märkligt men samtidigt tror jag det kan bli bra o få till lite rutiner.

Tiden går alltid mycket fortare än vad man tänkt sig och vi har turen med en skiftarbetare så vi har en hel del tid ihop framöver också! 

Annons

Snart advent 

Jag vet inte men hela mitt sociala medie flöde svämmar över av jul och det gör mig matt. Även om jag vet det advent nästa helg så är det ändå som om jag vill tro att det är längre tid kvar. I alla fall så börjar jag fundera ut en plan. De känns som jag ska öva på detta. Jag är ingen fantast av vare sig jul eller högtider i allmänhet men nu med min egen familj tänker jag att de är dags att ge det hela en ny chans. 

Vi tog oss en liten roadtrip i närområdet igår. Mysigt att få åka bil, lyssna på musik och bara få vara. Vi i vår lilla familj. 

Annons

Femdrömmar 

Hänger i soffan och inser att det finns lite jag vill fixa i ordning. Och jag kanske trots allt kommer att trivas med o va hemma. Eller så kommer jag klättra på väggarna. 


Linnesängkläder står på min önskelista. Gillar hur de är skrynkligt snygga och ett skönt material. Som gärna fick bo hos mig.  


Fler soffkuddar och ett par plädar till står också på önskelistan för hemmet.

Ser redan nu fram emot att få bygga koja med vår lilla tjej. Få mysa tillsammans. 


Gjorde en egen krans i fjol till dörren så det får bli en även i år. Tänker dock mer en med granris.


En sådan här ute säng är en dröm! Tror både stora och små kan trivas i en sådan. 

annons