Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Vad händer?

Idag poppade upp en bild på mig 4 år sedan, jag kommer ihåg denna personalfest som den var igår! Glitter och glamour var temat. Jag hade guldiga skor på mig och jag tyckte jag var så fin :) men usch, hur såg jag ut? La jag inte märke hur jag såg ut? Jag såg ut som en köttbulle!
Här kommer bilden:

image

Jag känner mig fortfarande inte mig ok, men det tar sin lilla tid! Vikten har gått upp och ner sista tiden. Mycket med livets pussel 😯

Men va fan, på dessa bilder så skiljer det sig ca 40kg, sedan 2012.

Jag lovar att nu har jag satt ner foten! Nu är det dax att skärpa sig!

Puss & kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *