Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Vet ni vad? nu är det dax!

Hej hej på er alla där ute i värmen!

Nu har jag äntligen bestämt med mycket velande fram och tillbaka  att lägga ner denna blogg! Men vad i fan,  jag ger den en andra (tredje, fjärde) försök igen  😉

Vad har hänt med mig sedan sist, utan att jag har blivit korthårig och blond! Så flyter dagarna på med träning, fotbollskola, simskola osv. Alltså ett riktigt familj liv med små  barn

 

Jag älskar värme sol och en pool, 2 av 3 är inte illa ju. Poolen måste fram i helgen om värmen håller i sig ☺ jag skämmer bort mina barn så jag fyller den med varmvatten ( men det får ni vara tysta om )

 

Nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn, så lovar jag på heder och samvete att vi hörs imorgon!20160507_155341

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *