Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Vad tog du vägen? ?

Senaste tiden har jag hört mycket om mig själv, att jag är en förebild, många som ser upp till mig!
Målmedveten och motivation är min starka sida?!

Just nu, är min motivation och målmedvetenhet på -100 :(
Sedan jul och nyår, så man tyvärr gick upp något kg! Har jag inte kommit igång igen, kg vill inte ge sig och då ger jag upp! För mycket småätande, stress på jobb! Jag sa till min kollega idag, hoppas barnen blir förkylda/febriga så jag kan vabba lite. Men ja, bit i det sura äpplet har jag blivit uppfostrad med! Så blir det, på morgonen klistrar jag på mitt leende det sitter på till kl 16 då slutar jag jobbet! Tyvärr tar det  så mycket energi på dagarna så orkar man inte göra så mycket efter. Så vad blir lidande, jo min träning :(

Just nu måste jag hitta tillbaka till mig själv, hitta min motivation komma på något mål. Sluta småäta!!

Måste tillbaka till formen jag hade innan jul!

image

Men nu känner jag att jag är tillbaka på ruta 1

image

Trevlig helg på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *