Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Jag blyg?

Hej på er alla! Välkommen tillbaka säger jag till mig själv 😉 julen är över likså nyår, nu ser vi fram emot värmen.

Jag har alltid varit blyg, aldrig kunnat prata inför grupper. Har alltid varit den tysta som sitter och lyssnar säger något ibland.
Jag vet inte, har jag förändrats? Till det bättre eller sämre, i november vågade jag hålla en föreläsning på itrim för en grupp på ca 15 Pers!  Ärligt trodde jag att jag inte skulle klara, kanske svimma efter hälften eller nåt! Men nä, jag stod upp hela föreläsningen, nu var den inte så jätte lång.
Men roligaste av allt hände denna vecka, jag fick ett mail av itrim som frågade om jag ville ringa upp en medlem som ville ha lite extra inspiration :) vilket självklart jag gjorde, vilken beröm jag fick av henne. Hon hade suttit med på föreläsning och tyckte att jag hade gjort den galant och verkligen inspirerat henne :) jag berättade att jag hade varit jätte nervös, men det såg hon inte alls :) detta gjorde verkligen min dag om inte vecka. Jag kommer leva på detta länge!

Men det jag försöker komma fram till här, har jag förändrats?  Är det p.g.a av ålder, har jag blivit visare? Eller är det för jag har förändrat mitt utseende så kan det ha påverkat mitt inre ?
Vad vet jag? Ni som har känt mig länge, är jag förändrad? 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *