Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Snart är det jul??

Snart är det jul eller??

Alltså 10 grader ute vilken julstämning vi har det 😉

Denna julen hade jag verkligen sett fram emot, hela familjen, alla min syskon och min kära moder skulle fira jul tillsammans. Ändå det inte är bästa vänskapen mellan oss syskon så kände jag att det skulle bli trevlig och fram för allt alla kusinerna till Daniel och Ízabelle skulle fira tillsammans för första gången. Daniel tycker ju om sin kusin Tindra super mycket :) de är lika gamla.

Men Men man ska ju aldrig hoppas för mycket, tyvärr var det en av syskonen som inte kunde helt plötsligt och ville inte den andra iheller :( Så nu sitter vi ensamma denna julen oxå. Men självklart kommer min kära moder till oss :)

Men som jag skrev i förra året inför julen, så är det barnens jul så länge de tycker det är kul så får man försöka vara glad själva.

Jag och mannen med stort M har tagit beslutet detta år att bara fira jul hädanefter den 23 och 24. De som inte vill fira dessa dagar, får rent ut sagt SKITA I DET!!

 

12244387_10154406707968079_8400207634088683999_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *