Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Lucia, julfest, mys!

Vad är det som händer,  snart är det jul igen och vad bjuder det på detta året? Mer än bara stress :( förra året la jag ett inlägg om julen och tyvärr är det ingen skillnad i år, men vad gör man inte för sina barn ❤

Julfest har vi varit på

image

image

Izabelle var inte glad att få träffa tomten, men innehållet i påsen blev hon glad igen 😉

Julbaket är klart, 2ggr har jag fått baka då nästan alla kakor tog slut från första baket

image

image

image

Myspys i stan, som vanligt är Malmö en helt underbar stad när det börjar närma sig jul :)

image

image

image

image

image

Skånes Djurpark julmys i parken, helt otroligt mysig evenemang. Många olika verkstäder med pyssel, julmat klappande djur och matade renar. Det bästa av allt att träffa tomten.

image

image

image

image

image

image

image

Puss & kram ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *