Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Snabba bilar, trevliga Blogg vänner :)

I onsdag var det dax, event på förenande bil i Malmö

image

Super god mat från Occo

Efteråt så var bilbaren öppen, vilka bilar

image

Helt förälskad i denna bil BMW Z4 jag fick turen att köra den 2ggr då båda mina kompisar inte har körkort! Självklart så ville de åka och inte säger jag nej till att köra denna grymma bil, jag säger bara vilken bil :)

image

image

image

Mari (dagis kompis mamma) och Louise en nyfunnen bloggkompis :)

image

Denna bil provade vi oxå BMW1 serie, som även har en tävling att ta ett roligt foto! Inte lite bilder vi tog :)

image

image

Goddiebag :)

www.forenadbil.se Tack för ett underbart event Tack även http://wallesglantz.se ni är underbara :)

Puss & kram ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *