Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Bloggmässa

I lördags var det äntligen dax för bloggmässa med inriktning träning och hälsa!

Många utställare som: memira, itrim, yoogiboost, yves rocher, Ingelsta kalkon, nutri-nick.com, mmm ports, engelbreksgatan 12, the body shop, jonasnoren, artistens.se, croissant.se, loccitane.com, pauluns, foreverliving

image

Daniel fick följa med på mässan, han börjar bli ganska van med kamera och bilder :)

image

Modevisning fick vi oxå titta på

image

Daniel tog nog flest foto av alla 😂

image

image

Daniel gav tummen upp för yoogiboost minst 2 ggr var han och hämtade! 

image

Vet ni vad!! Jag vann, 1 månads gratis träning på itrim :)
Snart måste jag sluta med att säga att jag aldrig vinner nu har jag vunnit några saker de sista månader :)

image

Välfylld goodiebag, många goda och nyttiga och även många krämer!
http://wallesglantz.se gjorde verkligen ett bra jobb med denna mässa :)

Nu på onsdag så är det dax för nästa event, tjejkväll på förenande bil!

Puss & kram ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *