Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Fyyy vilken vecka :(

Det var riktig längesedan jag uppdatera denna blogg. Men just nu mår jag skit sover hela tiden hemma går i en dvala på jobb :( och nä jag är inte gravid! Men super sjuk, inget farligt men hostar hela dagen och är super förkyld!! Men iallafall så lever jag… Går på hostmedicin men den hjälper inte!

Men det går sisådär med Izabelle på dagis, men hon är förkyld så det är säkerligen därför! Men att gå på dagis från 6.20-16.15 tar på vilket barn som helst! Men vänjer sig!

Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *