Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Dax igen!

Då sitter jag här i värmen igen, nu är det simskola!

IMG_1040.JPG

Jag har funderat mycket med detta med simskola, varför väljer föräldrar först att sätta sina barn i dansskola,fotbollsskola osv.
Vad hjälper det när barnen är i vattnet! Jag har haft många diskussioner med olika föräldrar och jag förstår inte deras prat ibland!!!
Jag känner iallafall mig tryggare när vi är och badar att Daniel är vattenvan och kan simma.. Men alla är vi olika, men simning är viktigt tänk på det föräldrar!!

Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *