Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Nääääää!!!

Imorgon var det den dagen jag inte hade sett fram emot! Daniel skulle läggas in och sövas, han skulle göra en magnetröntgen.. men nä nu ringde läkaren kl 15 och sa att det var för mycket akuta fall så vi får ändra tiden :( men vad ska man säga!  bara att ändra tiden och se glad ut :) Tur att Daniel inte är riktigt införstådd med vad som skulle hända! Nu har jag en månad till innan vi ska dit, så nu är det bara att förbereda sig bättre.. eller rättare sagt gå och vara nervös en månad till!

image

God natt gott folk

Puss och kram

❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *