Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Yeah vad glad jag blev :)

I måndags var jag och Daniel på casting för barnmodell på ett bloggevent i Malmö.

IMG_3768.JPG
Walles event, där otroligt drivna tjej Emelie som ordnar det!
När vi kom dit så var där så många söta barn, Daniel var nog en av de yngsta så jag tänkte att det inte blev något denna gång! Men idag kom mailet som verkligen gjorde min jobbiga dag, Daniel har än en gång blivit uttagen som modell.

Nu är jag verkligen en stolt mamma ❤️

IMG_3770.JPG
Detta är förra gången Daniel gick modell för maxomorra

God natt, sov så gott mina vänner ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *