Familjen består av mig, mamma Johanna 31 år, som jobbar på HSB och är mamma till två underbara barn Daniel 5 år och Izabelle 2 år. I mitt liv finns också pappa Micke 31 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest.

Äntligen fredag :)

Ännu en vecka har gått, denna vecka har ju varit mullen och tråkigt väder. Men det har hänt mycket! Läkare, simskola, butiksinvigning på maxomorra där Daniel var modell! Men nu sover båda barnen (japp, de går och lägger sig 19 varje kväll) så nu är det tacos framför tvn. Fast and furios 5 står på schemat :)

IMG_3583-0.JPG
Mums med fredags tacos

IMG_3587-0.JPG
❤️❤️❤️❤️

IMG_3539-0.JPG
Nu tycker jag att det är dax att släppa taget och börja gå..

IMG_3545.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *