Välkommen till min blogg där jag skriver om mig och min familj där cancer sjukdomen tar mer och mer plats. Jag är precis fyllda 40 år och 2010 fick min man Jörgen Cancer, coloncancer. Vi är mitt i livet och har två fina barn. För mig är denna blogg framför allt en ventil att skriva av mig om hur vårt liv påverkas av cancersjukdomen. En annan tanke är att också kunna dela pyssel, föräldrartankar och annat som poppar upp i mina tankar ;o)

Dottern har fyllt 10 år!

Tack och lov så blev min dotters 10 år dag en dag utan cancer och sjukdom. För fyra år sedan var Jörgen nyopererad för cancer och vår familj var i KRIS tillstånd. Tyvärr låg Jörgen på sjukhus på vår dotters då 6 års dag och detta får vi höra varje år inför hennes födelsedag. Oron över att Pappa inte ska vara hemma på hennes födelsedag kommer långt innan det är dags och med vår livssituation finns inga garantier. Min dotter påpekar också att i år är det SÄRSKILT VIKTIGT eftersom hon fyller 10 ÅR, det är en väldigt viktig dag.

Vi fick en födelsedag utan sjukhus, ”utan sjukdom”, utan oro och bara en massa fokus på vår 10 åring!!

Förutom lite paket så hade vi en liten extra överraskning i år. En fantastisk tårta till vår underbara lilltjej. Jag har en vän som tycker det är kul att göra tårtor. När jag frågade om hon tog ”beställningar” så berättade hon att hon bara gör tårtor i present. Så det slutade med att vi fick en tårta med ”FROST” tema på i present till vår lilla 10 åring.

Ett stort TACK till Erika Karlsson som gjorde denna dag till något EXTRA!

20140713_132845

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *