10 barn på 15 år

När tiden går för fort

Det har gått lång tid nu sen jag var här inne😊

Jobbar jättemycket vilket jag gillar massor😁

Så vad har hänt sen sist da.

Inget haha .

Joda vi har hunnit bada lite iallafall😂

Det har ju varit regn hela juli ,så hoppas fortfarande att solen kommer nu i Augusti😅

Men det blir väll när skolan börjat.

Jag har inte fotat så mycket sista tiden men här kommer lite från när vi badade härom dagen😊

Nu väntar 4 dagas jobb till,så 6 dagar denna vecka😊

Jag har sökt fritidsplats till Rasmus och Sandra för i höst.

Så jag kan ha dom där dom dagar jag jobbar.

Robin och Sophie kan gå hem själva 😊

Vad har ni gjort i sommar,har ni haft nån sol sen junivärmen?

3 thoughts on “När tiden går för fort

  1. Ja jösses vilken sommar. Nu verkar dock värmen äntligen komma så nu får man försöka njuta. Vi var faktiskt uppe i dina krokar ett par dagar denna semestern. Nämligen Sälen, stora delar av familjen är fisketokiga så det blev en runda uppåt. Såg skyltar till Särna och tänkte på er. Sen har vi varit hemma det mesta denna Corona sommar. Hoppas vi får en bättre sommar nästa år. Skönt att du fått jobba lite. Ha de gott kram Hanna

  2. Vad härligt att du trivs på jobbet😄. Hur många procent jobbar du? Är det allt från golvarbete till kassajobb? Har ni postombud,Atg,ombud för Systembolaget o liknande? Har ja förstått är den i en liten mindre by/stad ni bor i? Vad heter byn/staden? Hur mycket olika butiker har ni? Hur är utbudet på restauranger? Oj,blev en hel del frågor men verkar väldigt fint där ni bor😄. Vad har du jobbat med tidigare innan Coop? Nu blir det lite kaffe för att sen knalla ut på promenad med mina två pälsklingar(hundar). Har ni kvar era hundar? Hoppas ni får en fantastik dag med sol o värme😎☀️😎.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *