Nu är det en sån tid där jag har 0 bilder och 0 insperation till att blogga…
Jag vet varken in eller ut.

Jag skulle behöva eran hjälp för att få tillbaka insperationen. Kommentera gärba varför ni läser min blogg och vad ni skulle vilja att jag skrev om. Det kan vara en fråga eller vad som helst :)

Ps, bild från dagens besök på Flax and Kale med kevin och två fina vänner :)

Love

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: MiaZ

  Du har nyss flyttat till ett nytt land, en ny stad, en ny kultur. Du ser och upplever många nya saker runtomkring dig, en ny kultur, traditioner, människor, klädstilar, inredningar, affärer, maträtter, restauranger, barer, caféer, en ny livsstil. Nya gator, torg, byggnader. Samtidigt tycker du att du inte har något att skriva om.
  Alla människor kanske inte är bra på allting, men de flesta är bra på någonting.
  På samma sätt kanske en del är ämnade att ha en blogg – eller inte.

  URL:
 2. Postat av: Erica

  Jag vill se mer av sig och Kevin, hur allting fungerar mellan er? Läser man på Kevin blogg så verkar han vara väldigt osäker på er just nu, men när du nämner er så skrivs bara positiva saker? Fattar ingenting ? Sedan lite mer om hur du tränar (om du gör det) och mer om modellandet i Barcelona. Men jag älskar din blogg och går in och tittar flera gånger per dag! Sluta inte blogga och du är supervacker i mina ögon. Puss fina du♡

  URL:
 3. Postat av: X

  Hur försörjer du dig i Spanien?

  URL:
 4. Postat av: Emelie

  Jag skulle vilja höra mer om ditt liv. Hur ni lever där nere? Kanske lite om ditt och Kevins förhållande, hur ni gör för att fortfarande vara tsm osv. Små skönhetstips? Tycker du verkar som världens snällaste människa! Det märkte man verkligen när man såg dig i Top Model och även nu när man läser din blogg. Kram!

  URL:
 5. Postat av: felicia

  Jag läser din blogg för du brukar skriva intressanta inlägg om dina åsikter, känslor osv som jag ofta känner igen mig i och tycker därför om att läsa att nån annan brukar känna exakt likadant. För att få inspiration till träning då du har en riktig killer-body som inspirerar mig, de är även intressant att läsa om hur du upplever Barcelona som ny stad o ditt liv där som modell :) Kram

  URL:
 6. Postat av: Fanny

  Älskar din blogg!! Skulle vilja se mer av Frankie, att du berättar vad han är duktig på och om han ev har problem med något. Tillexempel om han är med er överallt eller om han klarar sig själv hemma? :)

  URL:
 7. Postat av: EmmaLi

  Lite recept kanske på mat du äter? ?

  URL:

Lämna en kommentar