Mitt namn är Vivianne Treschow och jag är en 37 årig tvåbarnsmamma som nu bor i Sverige efter att ha bott i Italien i tio år. Jag bor med min man Adam , Antonia 4 år och minsta tjejen Sasha 10 månader. Familjen är mitt epicentrum. Att vara mamma är det största, viktigaste och roligaste jobbet som finns men också det svåraste. Jag funderar mycket på detta kring att vara mamma. Vad innebär det?, gör jag verkligen mitt bästa ?, hur kan jag bli bättre? Jag skriver om mina tankar , ställer frågor och delar med mig av mina åsikter. Denna roll bjuder ofta på utmaningar som är svåra att hantera. Man kan känna sig ensam i sin situation och ibland som en dålig förälder för att man inte alltid klarar av allt perfekt. Jag tänker och tycker mycket om detta i min vardag. En vardag som också är full av resor (min stora passion) och träning (har alltid varit en del av mig och håller mig balanserad).

Annons
Annons

Ett hett tips!

En av mina vänner har startat ett fantastiskt företag! Här kommer lite info, ta er tid och besök dem!

ZAS

Because it’s personal! www.zasandfriends.com

Strumpor med namntryck! Ett enkelt och färgglatt sätt att förenkla vardagen både för barn och vuxen. Alla våra strumpor är i bästa kvalitet med ett valfritt tryck som håller tvätt efter tvätt.

– Valfritt tryck
– Olika typsnitt att välja emellan
– Storleksmärkta inuti
– De mindre storlekarna med anti-slip – Mixa & matcha

http://www.zasandfriends.com

Bild på fina strumpor jag fick till Antonia kommer!

Annons
Annons
Annons

Kommer sakna Allt För Föräldrar

Vill verkligen säga att det har varit underbart att ha bloggat här. Jag har fått många fina kommentarer av flera läsare och riktigt bra feedback. Detta med barn är något som altid kommer vara enormt viktigt för mig och det jag brinner för mest. Många tankar rör sig i huvudet och det är skönt att få dela med sig av dem.

Finns som sagt på : http://www.viviannetreschow.com

 

Kram!

annons