Träningshelg

Vilken härlig helg det har varit/är! Jag inledde helgen med fredagsfys. Jag hämtade Agnes på förskolan vid 14:30 och sedan åkte vi hem för att fika. Efter det gav vi oss ut på en löprunda med Thulen. Bästa kompisen just nu! Agnes älskar vagnen och jag får röra på fläsket. Perfekt combo! Efter 6 km löpning var vi hemma igen.

IMG_6143

IMG_6142

IMG_6144

Igår jobbade Mr K hela dagen så då passade jag och Agnes på att ge oss ut på en långrunda, lagom till att hon skulle sova. Målet var att jogga i lugnt tempo och det gjorde jag, med undantag för mastodontuppförsbackarna som finns på rundan. Totalt ca 9 km löpning och 3 km rask promenad. Fiskgratängen till lunch satt riktigt fint tyckte både Agnes och jag efteråt. Igår eftermiddag kom E och N på fika. Vi hade inte träffat dem på typ 3 veckor så tjejerna tyckte det var riktigt kul att ses! De jagade varandra runt runt här hemma. Fikat var uppskattat med fruktsallad, vaniljglass och rawfoodbollar. Vi saknade bara P och F! Vi får se till att träffas snart igen! Igår kväll grillade vi och tog det lugnt. Agnes somnade på 2 sekunder för en gångs skull. Så uppskattat!

Imorse vaknade jag vid 06:45 av mig själv och gav mig ut på en 40 min morgonpromenad. Hur härligt! Solen började titta fram, det var höstigt krispigt i luften och vindstilla. Bästa starten! När jag kom hem blev det äggröra, fil och hemmagjord müsli till frukost. Mums!

Nu är vi hos svärisarna för att hälsa på och klippa oss. Hela familjen kommer se ut som nya människor efter detta. Jag ser ut som satan i huvudet så det är verkligen behövligt! Ska bli så skönt!

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *