Fredagsfys före fredagsmys

fullsizeoutput_2926

fullsizeoutput_2927

fullsizeoutput_292a

fullsizeoutput_2928

Idag bestämde jag mig för att ge mig ut på en löprunda innan kvällen. Så himla härligt väder! Det gäller att passa på nu. Snart står vi där med tre lager på både överkroppen och underkroppen och med mössa och vantar när vi ska ut. Den här rundan tar jag definitivt med mig som en av de bättre under sommaren. Det blev 8,4 km löpning i lugnt tempo. Det var länge sedan jag sprang så långt.

Ni kanske undrar hur en vanlig träningsvecka ser ut för mig? Den här veckan har sett ut så här:

Måndag: Styrketräning (hela kroppen)

Tisdag: Jogging/PW 1 mil

Onsdag: 40 min yoga (Den stretchen behövde jag verkligen!)

Torsdag: Styrketräning (hela kroppen)

Fredag: Löpning 8,4 km

Lördag: MTB-cykling med Mr K och svåger.

Jag är ju ingen MTB-cyklist, men förra året köpte jag en cykel för att kunna cykla ihop med Mr K som gillar det mer än landsvägscykling. Han är med och ansvarar för en del av banan under Västgötaloppet som går här i Ulricehamn 23 september, så vi ska cykla den imorgon. Riktigt spännande! Återstår att se om jag överlever! 🙂

Jag är medveten om att min träning inte kommer se ut så här under hösten eftersom vardagen blir helt annorlunda. Får jag ihop 3 pass/vecka så är jag glad. På veckorna blir det efter nattning av Agnes och då inte så långa pass. Kanske 5 km löpning eller 40 min styrka. På helgen hoppas jag på att få in ett pass som är lite längre, beroende på vad som är på agendan. Jag hoppas verkligen inte att Agnes blir mycket sjuk och att vi klarar oss någorlunda från det också, men jag är helt klart beredd på att vi kommer vara förkylda/sjuka. Det kommer ju på köpet vid förskolestart.

Under mammaledigheten har jag medvetet passat på att träna mycket och förbättra min fysik. Helt ärligt så har jag aldrig varit i så bra form som nu och planen är att bara bibehålla formen nu, inte bli bättre. Det är betydligt lättare. För mig är träning något som jag mår bra av, som skapar endorfiner. Jag älskar verkligen att känna mig stark och fräsch i kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *