Nedräkning

Herre Gud! Om exakt en vecka gör jag min sista hela dag som föräldraledig. Sedan börjar allvaret igen. Tänk så mycket som har hänt sedan jag gick hem 4 mars 2016. Jag har blivit mamma, jag har blivit två år äldre (siffermässigt), jag har gift mig och bytt efternamn och jag har fått en ny tjänst. Ja, det är helt klart en lite annorlunda Marie som kommer tillbaka, en mer självsäker sådan skulle jag säga, vilket känns otroligt skönt!

Den sista veckan maxar vi mammaträffarna, jag och mina vänner, med två luncher och ett besök på Leos lekland. Det gäller ju att krama ur det där sista, inte sant?

Tiden har gått så otroligt snabbt. Om ett drygt halvår är Agnes 2 år. Vad hände? Hon klarar sig mer och mer själv, och visst vi måste hålla koll på henne 99,9 % av tiden, men det går ju helt klart i rätt riktning. Så skönt! Det ska bli så spännande att se hur hon kommer utvecklas på förskolan; motoriskt, personlighetsmässigt, talmässigt, etc. Häromdagen sa hon ”mamma och pappa” i en mening. Så häftigt! Varje dag är minst sagt ett äventyr med henne och nu krävs det en del stimulans för att göra henne nöjd. Förskolan kommer verkligen lämpligt nu, men först en vecka till där jag får umgås på heltid med den lilla krabaten.

IMG_5855

Några fler baddagar kanske det inte blir, men det går ju att hitta på en massa annat skoj, inte sant?

Jag ska förresten skriva om vår bröllopsmiddag, men vi har inte fått bilderna från fotografen än och jag vill använda dem i inlägget. Hoppas ni kan härda ut lite till!

Ha det gott!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *