Bröllopet – förberedelser

Dagen började med att vi gick ner till frukosten och käkade. Det gäller att grunda bra när man ska gifta sig och champagnen kommer rinna ner i strupen hela dagen. Äggröran var gudomligt god och baconen perfekt stekt. Inte alla frukostbufféer som har det! Efter frukosten var det duschen som gällde. Kl 9 skulle jag vara hos frisören för att göra hår och smink. Jag höll på att glömma både myrten och slöja. Lite nervös kanske!?

IMG_5685

Det är en så konstig känsla jag bär på under förmiddagen. Ena stunden så är fjärilarna i magen så stora och ena stunden så har jag glömt att idag är dagen jag ska gifta mig.

Jag blev försenad och fick halvspringa tillbaka till hotellet där jag skulle möta upp Mr K, marskalkarna och tärnorna för att äta lunch. De hade nästan hunnit äta upp sin pastasallad när jag kom och jag var allmänt speedad och petade i mig lite. Bara 15 min senare var det dags att börja klä på sig. Som jag gått och drömt om och tänkt på den stunden. Jag tog sönder mitt ena par strumpbyxor i mitt fipplande, tur att jag hade med mig ett extra par. Mina ena tärna gjorde samma sak. Tur att jag inte var ensam om det! 🙂

När allt var på så kom stunden då jag skulle få se Mr K i sin ursnygga marinblå smoking. Han hade inte sett min klänning innan och även om jag var ganska säker på att han skulle gilla den så var jag ändå lite orolig och nervös. Tårarna i hans ögon sa allt. Underbart ögonblick!

Vi gav oss iväg för att fotas innan vigseln och för att inte några av våra gäster skulle se oss fick vi gå ut genom restaurangen. Nästan lite Hollywood-varning! Förmodligen den enda gången i livet som jag får vara med om det!

fullsizeoutput_24ea

Foto: Pink Stripe Photography

Ett av korten som togs under fotograferingen innan vigseln.

Nästa del: Vigseln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *