Jobbdagar

I början av veckan jobbade jag. Planeringsdagar stod på schemat och satan vad vi har jobbat effektivt och hunnit med massor. Så härligt! Jag har också hunnit med lite smått så jag slipper göra det i augusti. Jag har saknat mitt lilla gäng på EP mycket det här året och jag ser verkligen fram emot nästa läsår, även om vardagspusslet är lite mer invecklat nu med en 1,5 åring på förskolan och allt vad det innebär. Vi drog till Varberg där vi sov på vandrarhemmet vid fästningen. Superfräscht! Det kan jag verkligen rekommendera!

fullsizeoutput_24b4

Vädret var soligt och härligt, men blåsigt. Varberg är förbaskat vackert!

fullsizeoutput_24b5

fullsizeoutput_24b8

Vi käkade ute på luncherna och så även på kvällen. De hade bokat bord på Stadshotellet och deras mat är ju bara magisk! Jag slängde på mig en ”gammal” klänning ur garderoben från Kappahl, en kavaj från H&M och klackar från Vagabond. Funkar alltid.

fullsizeoutput_24b6

Till förrätt tog jag en sparrissoppa med vårens primörer och kräftmousseline. Så himla god!

fullsizeoutput_24b7

Till huvudrätt tog jag lammytterfilén med ljummen potatis i senapskräm smaksatt med honung & ramslök, grillad sparris och rödvinssky. Mums!

Efter middagen gick vi tillbaka till vårt lilla konferensrum där min kollega hade fixat ett geografiquiz. Det var inte helt lätt kan jag säga, men ändå roligt! Jag somnade vid halv tolv och klockan ringde sedan vid 06:20. Snark! Dock började vi med frukost på Stadshotellet och en kort promenad och då piggnade jag till.

fullsizeoutput_24b9

Sedan gick vi in i vår lilla kub igen och jobbade febrilt fram till kl fyra, med undantag för lunch. När vi var tillbaka i Borås åkte jag direkt till svärföräldrarna för att hämta Agnes. Kl 8 steg jag innanför dörren hemma och var helt slut, men det är bara att vänja sig. Det är ju lite så livet kommer se ut sedan.

Igår var en av mina tärnor här på lunch och Agnes timeade in 3 timmar (!!??) sömn just då så vi kunde äta i lugn och ro. Sedan skötte hon sig exemplariskt och vi hade supertrevligt, som alltid. Om 2,5 vecka ses vi igen! Gahh! Det är verkligen bara 16 dagar kvar nu! Både jag och Mr K blir nervösa bara vi tänker på det.

Nu: lite bröllopsbestyr innan Agnes vaknar från sin nap.

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *