En skön lördag i bilder

Igår eftermiddag kom mamma och pappa för att passa Agnes några timmar så att jag och Mr K kunde åka till Gekås för att handla saker till bröllopet, och fylla på det icke befintliga förrådet på förbrukningsvaror. Leksaker till Agnes stod också högt upp på listan. Allt hade gått jättebra och hon hade somnat gott. Skönt! Vi fick sova till kl 6 imorse då Mr K hämtade in henne till oss. Där somnade vi sedan om till 07:15. Gött! Det behövdes verkligen!

Idag började jag dagen (nästan) med ett långpass på cykel. Det blev nästan 6,9 mil och det tog emot idag. Uscha! Men något ger det ju, det vet jag. Det regnade på morgonen, men slutade sedan. Jag tänkte inte på att det kunde börja regna igen (så virrig) så jag tog inte på mig mina skoskydd och när jag kom hem såg jag ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Cykeln ska vi inte prata om!

fullsizeoutput_243a

fullsizeoutput_243b

Både cykeln, sadelväskan och skorna fick sig en rejält rengöring efteråt. Det var behövligt!

Mr K hade fixat god pasta med pastasås till lunch och sedan gick vi ut i trädgården och fixade lite. Agnes gick nästan direkt till sin gunga. Den är minst sagt poppis.

fullsizeoutput_2440

Till fika slängde jag ihop våfflor och gud så gott det var! Fördelen med långpass: man har världens aptit och är hungrig nästan hela dagen. I love it!

fullsizeoutput_2442

fullsizeoutput_2443

Till hade vi äpple, mango, grädde och jordgubbssylt. Mumsfilibabba!

Nu kom precis Mr K’s bror för att käka grillat. Agnes sover sedan 45 min. Hon var helt slut idag. Skönt!

Ha en härlig lördagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *