Helt vanlig tisdag

fullsizeoutput_2429

fullsizeoutput_242b

fullsizeoutput_242c

8 timmars sömn inatt. Thank you Agnes! Det är väldigt olika nuförtiden med sömnen. Ibland vaknar hon mitt i natten och är jätteledsen och vill komma in till oss, vilket hon såklart får. Då blir vår sömn lite sämre, men det går ändå helt OK. Så när hon sover hela natten i sin säng så blir jag väldigt glad! Energinivån är en annan, om man säger så!

Med bröllopet är det fullt upp i planeringen nu. Även om jag inte gör mycket varje dag så går hjärnan på högvarv med allt som behöver fixas. Ni som gift er vet säkert precis hur det är. Just nu är vårt ”största” problem att lösa de höga blomdekorationerna på de runda borden, men jag tror nog att vi löser det. Det gäller bara att leta lite. På fredag eftermiddag ska vi åka till Gekås för att handla en massa och det känns väldigt skönt. Sedan är det Systemet som står på schemat också så att vi kan bestämma och köpa all dricka.

Igår träffade vi bröllopsfotografen för att bestämma tidsschemat och hur vi lägger upp det. Det gick också bra och det känns skönt att bocka det från listan.

Idag skulle jag åkt till jobbet, men så blir det inte. Istället åker nog jag och Agnes en runda för att leta efter cylindervaser och ev. hämta hennes nya skor. Hon har redan vuxit ur sina första skor. Ikväll hoppas jag på en kort cykelrunda, en kuperad sådan har jag tänkt mig. Nu är det inte långt kvar till Tjejvättern. Can’t wait!

Hoppas ni får en bra dag!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *