Några bilder från helgen

Det har ekat lite tomt här. Ibland, trots att jag är föräldraledig, får jag inte riktigt tiden att gå ihop. Men ni som har små vet säkert hur det är. Dagarna bara swischar förbi och helt plötsligt har det gått ett par dagar och man undrar vad som hänt.

I torsdags var vi bara hemma jag och Agnes och på eftermiddagen lyxade vi till det med våffelfika. Så smarrigt, tyckte både hon och jag.

fullsizeoutput_22fb

fullsizeoutput_22fc

fullsizeoutput_22fa

I fredags förmiddag åkte vi och handlade inför helgens kalas och på eftermiddagen var vi bara hemma. När hon sov på em tränade jag lite styrka för bålen. Herre Gud vilken träningsvärk jag hade i lördags. Behövligt med andra ord. 🙂

IMG_5137

Jag har börjat använda ett par gamla jeans, som från början var syrrans, hur mycket som helst. Så skönt med flare jeans! Älskar garderobsfynd! Det blir mycket av den varan när man ska gifta sig och är föräldraledig. 🙂 Det gäller att vara uppfinningsrik.

Efter jobbet i fredags åkte vi och köpte/beställde vigselring till mig också. Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar efter att få ha den på mig! Bara 2,5 månad kvar nu! Iiihhh!

I lördags jobbade Mr K, beordrad övertid eftersom de har så mycket att göra just nu. När Agnes skulle sova förmiddag gav vi oss ut på en joggingrunda. Så himla härligt och uppfriskande. Nattens sömn hade varit sådär. Agnes ville inte sova själv vid halv ett så jag hämtade in henne till oss. Hon bökar runt så himla mycket att vi inte får någon direkt sammanhängande sömn. Efter frukost, kaffe och frisk luft var i a f jag lite piggare.

IMG_5139

IMG_5140

Hur underbart ser inte det här ut? Jag är så tacksam över hur fin omgivningen är där vi bor. Visst, det är ganska mycket skog, men ibland så öppnar landskapet upp sig och bjuder på vacker utsikt.

I lördags kväll hade vi hela brudföljet och toastmadames med respektive på middag. Vi gjorde det enkelt för oss och bjöd på kex och ost, tacos samt glass och kladdkaka, men det är ändå lite fix. Så roligt vi hade! Jag vet inte när jag skrattade så mycket senast. Agnes somnade vid strax efter sju och sov hela kvällen och natten. Då glömde jag för en kort stund att vi hade barn och njöt av vuxentiden. Så värdefullt!

Vi hade några nattgäster också och det är mysigt att kunna umgås lite mer, särskilt när man inte träffas så ofta. Ibland känns det lite extra när man inte bor nära sin familj. När de åker blir det liksom tomt. Jag önskar så att vi bodde närmre varandra och bara kunde sticka inom på en spontanfika eller ta en promenad en kväll bara för att prata av oss, men när vi väl umgås blir det mer kvalitetstid vilket också har sina fördelar såklart.

Igår var vi i festlokalen på visning och kollade upp alla detaljer inför bröllopsfesten. Om några veckor kommer en av mina systrar upp för att planera alla dekorationer i detalj. Då skrivs alla detaljerade listor på saker som behöver lånas och köpas. Shit, det närmar sig verkligen. Jag är så peppad på det här alltså!

Hoppas ni haft en bra helg!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *