Badhuset

fullsizeoutput_22f6

Idag har varit en bra dag, förutom att Agnes varit ganska gnällig. Nya tänder på gång verkar det som. Lika bra att köra på. Just nu har hon 11 tänder och jag tror att två till är på gång. Sedan är det bara 7 st kvar. Hon har nästan alltid fått två tänder i taget, därför så många redan. Hon har fler tänder än sina kompisar i samma ålder. Ingen aning om varför. Kan det ha med tuggandet att göra? Att hon tuggat sedan 8 månader och stimulerat det?

När hon sov på förmiddagen tränade jag styrka. Så välbehövligt. Jag kände av ryggen när jag cyklade i fredags och den behöver stärkas upp än mer. Det är viktigt att inte glömma styrkan även när man ska cykla/springa lopp.

Efter lunch bar det av till badhuset där vi hade date med kompisar. Agnes tyckte det var jättekul, ännu mer idag jämfört med första gången. Hon ”hoppade” från kanten typ 5 ggr och doppade hela huvudet. Så duktig är hon. Vi har ju inte gått på någon babysim så det känns viktigt att åka till badhuset med jämna mellanrum så att hon blir vattenvan. Det får nog bli ett besök nästa vecka igen!

5 minuter efter att vi lämnade simhallen somnade hon i bilen och sov vidare där i en timme (!!) när vi kommit hem. Med en dörr på glänt blev det skön temperatur i bilen också. Jag kunde då fika i lugn och ro ensam. Jag vet inte när det hände sedan. Lyx!

Nu är det soffan som gäller efter köttbullar i tomatsås med spagetti. Mums!

Hoppas ni haft en bra dag!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *