Påskhelgen

Då var påskhelgen förbi i ett enda swisch. Vi har haft fullt upp med gäster på påskafton, påskmiddag hos svärföräldrarna på påskdagen och massa fix hemma igår. En perfekt blandning, helt klart!

På påskafton kom våra gäster vid 15:30 och vi inledde på med fika. Jag tömde faktiskt frysen på kakor och bullar och Mr K skar upp en massa frukt. Himla smidigt! Nu kan jag istället baka nytt vilket är kul! Jag gillar ju att baka, men inte äta. Det står Mr K och gäster för. 🙂

Efter fika och en stunds lek blev det Chicken tikka masala med nanbröd, mango chutney och sallad. Smidigt värre! Vi gjorde det enkelt för oss. Till dessert åt vi en vit chokladmousse med hallonsås på. Mums!

Med barn blir det numera ett tidigare slut. Vid 22 var alla trötta, inte minst barnen, och gästerna åkte hem. Fördelen är helt klart att man vaknar upp utvilad vid sju, eller relativt i alla fall. 🙂

IMG_6357

fullsizeoutput_22e2

Jag invigde mitt senaste reafynd från H&M, en rosa spetskjol. Så himla nöjd med det köpet! 🙂

På påskdagen gick vi en promenad på förmiddagen och efter lunch åkte vi mot svärföräldrarna. Där skulle vi också ha vårt vigselsamtal med prästen som ska viga oss. Detta låter kanske jättekonstigt, men prästen är en vän till Mr K’s familj och hon var där på besök, så då slog vi två flugor i en smäll. Det känns så skönt att allt är klart gällande vigseln, undantag musiken! Den har vi kvar att bestämma.

Till kvällen bjöd svärmor på en maffig påskbuffé som var så himla god!

fullsizeoutput_22e3

fullsizeoutput_22e4

Visst ser det gott ut? Vi gick inte hungriga därifrån kan jag säga!

Igår grejade vi massor nere i källaren och röjde ut en massa grejer och strukturerade upp. Jag älskar sånt! Ordning och reda ska det vara! Förutom det blev det en löprunda. Så skönt!

Hoppas ni haft en fin påskhelg!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *