Långfredagsröj

Det här har varit en lång dag i den bemärkelsen att vi hunnit med så mycket. Vi började såklart dagen med frukost och det är så mysigt att vi nu äter den tillsammans hela familjen, mer än någonsin tidigare. Agnes får sin gröt och sedan plockar hon i sig en leverpastejsmörgås och är så himla nöjd. Då kan vi äta vår frukost i lugn och ro.

När vi var uppe och bäddade sängarna och borstade tänderna efter frukost såg Mr K två rådjur på baksidan (de är här nästan varje dag). Så himla fina!

fullsizeoutput_22cf

IMG_6266

Efter frukost blev det trädgårdsarbete lagom när Agnes sov förmiddag. Vi beskärde våra Ölandstok och andra växter. Mr K grävde även upp en rad med rosenbuskar som varit halvdöda i två år. Verkligen på tiden! Så rent och fräscht det blev! Imorgon ska jag rensa landet där vi har lite blommor, gräslök, smultron och jordgubbar. Så skönt att få första röjet för säsongen gjort.

fullsizeoutput_22d1

IMG_6296

fullsizeoutput_22d3

Till lunch idag gjorde jag köttfärslimpa, första gången faktiskt, och så gott det blev! Agnes var lite skeptisk, som hon ofta är med vanlig mat. Men hon fick i sig lite till slut.

I eftermiddag cyklade jag första lite längre rundan, 3,8 mil, och det kändes riktigt bra. Fram till sista 5 km då motvinden kom och mina ben bara gav vika. Det är just därför det är så viktigt med de längre rundorna för att få upp uthålligheten. På söndag fm ger jag mig ut igen.

När jag kom hem blev det amerikanska pannkakor med bär och frukt. Mums! Det bara sa slurp. Kändes som jag inte ätit alls bara 30 min senare. Snacka om efterförbränning! 🙂

Ikväll gjorde vi mini-påskbord med Jansson utan ansjovis, prinskorv, ägghalvor, senap, senapssill och helgskinka. Åh så gott det var! Precis lagom. Fler sorter behövs inte i mina ögon.

Nu tar vi snart kvällen och laddar för gäster imorgon eftermiddag.

Hoppas ni haft en härlig långfredag!

KRAM

En reaktion på ”Långfredagsröj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *