Vårkänslor

Det är inte bara jag som har vårkänslor. Agnes gled runt i sina solglasögon igår när vi gick till lekplatsen på andra sidan vägen. Hon log i hela ansiktet när hon gungade i solen. Hur underbart?

IMG_5080

fullsizeoutput_2237

Igår var hon allmänt gnällig och ville ha nappen precis hela tiden. Vi försöker att dra ner på nappanvändandet något. Vi försöker ha den i samband med sovstunder och mys innan nattningen, men igår var det omöjligt. Till slut orkade jag inte höra det mer. Orsaken? En kindtand till. Då får hon använda nappen precis hur mycket hon vill! Stackaren! Hon somnade kl 7 utan ett skrik. Däremot skrek hon två gånger senare, en gång vid 22 och en gång vid 23. Då räckte det med att få nappen. Vid fem ville hon dock komma in till oss och där sov vi sedan gott till kvart i sju. Tänderna bara ploppar upp en efter en nu. Skönt på ett sätt att få det överstökat, men jobbigt för Agnes såklart!

Idag kör vi en hemmadag. Jag har städat tvättstugan på morgonen (satan vad dammigt!) och efter det vikt 2 veckors ren tvätt. Skönt att få det gjort! Nu är det bara strykhögen kvar. *pust* Resten av dagen vet jag inte vad vi hittar på. Blir säkert en runda till lekparken idag också och sedan en promenad. När Mr K kommer hem från jobbet ska vi hänga upp gungan Agnes fick av farbror i födelsedagspresent. Det kommer bli uppskattat, minst sagt! Hon älskar att gunga!

Hoppas ni får en fin dag!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *