Agnes 1 år

Herre Gud! 1 år! Redan? Jag fick helt klart flashbacks till förlossningen i lördags. Inget jag skulle vilja gå tillbaka till direkt, men det gav ju oss Agnes och allt var såklart värt det, men ni vet vad jag menar. Smärtorna skämtar man ju inte direkt bort!

Igår hade vi kalas med våra familjer på eftermiddagen. Inget superavancerat, men det är ju såklart en del att förbereda ändå. Vi bjöd på kakor, bullar, frukt och tårta. Frukten var väldigt populär hos många. Det är ju gott med något fräscht ihop med allt sött, tycker jag i a f. Självklart så glömmer jag ta kort på vår lilla buffé, men här kommer kort på tårtan i a f. Den blev inte exakt som jag ville, men var god. Det är väl det viktigaste?

fullsizeoutput_222c

fullsizeoutput_222d

Vi hade köpt lite dekorationer så att det ändå inte skulle se ut som att Agda 75 år hade kalas och det är jag så glad för! Lite vimplar gör alltid susen, och en stor silveretta då. Man fyller ju bara 1 år en gång i livet.

fullsizeoutput_222a

Jag tog på mig en gammal favorit i garderoben från Sisters Point som jag hade på min kusins bröllop för några år sedan. Älskar garderobsfynd!

Igår kväll var jag och Mr K helt slut. Det blir intensivt, minst sagt! Agnes somnade nästan direkt och har sovit gott hela natten. Det tackar jag för!

Idag är det 1-årskontroll och vaccination på BVC som gäller. Jag hoppas verkligen att Agnes inte får för mycket biverkningar. Håll tummarna!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *