Bröllopsupdate

Oj, vad dålig jag varit på att uppdatera den här veckan. Vi har haft fullt upp med lekdejt, städning, handling och bakning. Vi har även varit på tårtprovsmakning och beställt tårta till bröllopet. Check på den! Inbjudningarna har också gått iväg, ska göra ett separat inlägg om den tänkte jag.

Många pusselbitar börjar falla på plats inför bröllopet. Det är ju snart bara 3 månader kvar! Det går fort nu! Det stora som är kvar är att bestämma är hur alla dekorationerna ska se ut och vad vi behöver inhandla, låna, få. Sedan är det ju såklart en massa annat, men det är det som ”tynger” mest och ligger i bakhuvudet och gnager lite. 23 april ska vi till festlokalen på visning och efter det kan vi sätta oss ner och bestämma allt. Längtar!

Jag och mina tärnor hittade en såå fin klänning till dem och när jag skulle klicka hem den var deras storlek slut. Hur typiskt!? Bara att börja om igen. Det är inte lätt att hitta rätt färg och modell. Tipsa mig gärna om sidor som har snygga långklänningar för runt 1000 kr! Jag har scannat av de vanliga, Nelly, Bubbleroom, Asos, HM, Zalando, Boozt etc.

Det är så skönt att min klänning, skor, slöja, örhängen är fixade. Jag vill ha på mig allt NU! Bara ni som gift er förstår nog hur mycket jag längtar! På måndag ska jag prata med frisören som ska göra hår och make up. Spännande! Jag är ganska säker på vad jag vill ha, men det ska bli kul att höra hennes idéer också!

frisyr

Bilder: Pinterest

Det finns ju massvis med stilar och sätt. Jag kommer förmodligen inte gör så som bilderna ovan visar, förutom att jag ska ha slöja då. Vill ju inte avslöja för mycket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *